Carns

Seleccionem el producte en el seu origen

Cuidem totes les fases del procés d’elaboració

L’entreguem amb la màxima qualitat en un format pràctic

Vedella

La nostra vedella és de quilòmetre zero, prové de Vilanova de Sau. Les mares pasturen en llibertat amb les seves cries com a mínim els sis primeres mesos de vida. Aquest benestar animal es plasma, juntament amb una bona alimentació, en el gust final de la carn.

Porc

La raça Duroc és present en gran part dels nostres productes porcins. Aquesta varietat fa la carn més gustosa, tendra i vermella, sense fer aigua i aportant colesterol bo. A banda de la genètica, els nostres porcs s’alimenten de cereals, lleguminoses, vitamines i minerals.

Oferim als nostres clients tot tipus d’articles de carn de porc, amb flexibilitat, sempre adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Xai

A Carnisseria Suriñach trobareu xai de Pastor procedent de Prats de Lluçanès, una zona amb una àmplia tradició de ramats i transhumància. És una carn 100% pastura, que li aporta un gust excepcional que es nota al plat.

Aviram i conill

Tenim pollastres, galls d’indi i també disposem de conills petits, de granja, criats amb herba fresca, que ens arriben directament del municipi veí, Calldetenes. En dies assenyalats i per encàrrec, tenim també ànecs i pollastres de pagès.